Tervetuloa Lillgård-Rågö yksityistien omille kotisivuille

Lillgård-Rågö yksityistien tiekunta siirtyy nykyaikaan ja olemme perustaneet omat kotisivut parantaaksemme näkyvyyttä tiekunnan toimista ja tapahtumista. Erityisesti juuri aloittamamme Rågöntien, Rågönniementien ja Lillöntien perusparannus ja siihen liittyvät toimenpiteet ja aikataulut antavat aihetta informaatioon tiekunnan osakkaille ja muille käyttäjille.

Näillä kotisivuilla haluamme tuoda esille erityisesti perusparannuksien eri työvaiheet, aikataulut ja yhteystiedot joihin voi ottaa yhteyttä jos on kysyttävää. Yritämme koko ajan julkaista päivityksiä liittyen perusparannukseen ja täten haluamme kaikkien tiekäyttäjien olevan ajan tasalla kuinka työt edistyy. Työvaiheiden aikataulu julkaistaan vielä tällä viikolla. Seuratkaa julkaistuja artikkeleita ja ilmoituksia!

Perusparannuksen urakoitsijana toimii Destia ja Destian yhteyshenkilöna toimii Ella Hytönen 040-6752354 ja tiekunnan puolesta perusparannuksen vastaavana toimii tieisännöitsijä Paul Sundström ja hänet tavoittaa parhaiten puhelimitse 040-5103434 tai sähköpostitse paul.sundstrom@myhome.fi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

24 − 16 =