Rågöntien perusparannuksen soraosuus valmis

Hei osakkaat!

Iloksemme tiekunta voi kertoa että Rågöntien perusparannuksen soraosuus on nyt valmis. Viime perjantaina Destia ajoi viimeiset sorapintakerrostumat ja nyt maanantaina levitettiin suolaliuos jonka tehtävä on sitoa kunnolla pintasora. Perusparannustyö eteni aikalailla  suunnitellussa  aikataulussa, sateet vähän sotki viimeistelyä, Mitään suurempia yllätyksiä mitä tulee vanhaan tiepohjaan tai toteuttamiseen ei ollut.

Tiekunta tarkasti työmaakokouksessa ny eilen maanantaina 27.09.2021 yhdessä urakoitsija Destian kanssa lopputuloksen ja mitään moitittavaa ei ollut, Destia on tehnyt perusparannustyön tarkasti työselvityksen mukaisesti, täten tiekunta vastaanotti peruskunnostetun tien.

Vielä tänä syksynä, tarkemmin 12.10, Destia päällystää asfaltilla Höstnäsintien liittymän, Lämpolmenin mäen (tarkkaavainen on varmaan huomannut uudet kaiteet…) ja mäen ennen siltaa ja sillan jälkeen 20 metrin matkalta. Tämä perusparannusosuus on tehtävä varmistaaksemme että kyseiset paikat pysyvät hyvässä ajokunnossa talven yli.

Urakoitsija Destian, tiekunnan sekä omasta puolesta projektivastaavana, haluamme kiittää kaikkia osakkaita ja tienkäyttäjiä kärsivällisyydestä ja erinomaisesta suhtautumisesta utakoitsijaan ja heidän työntekijöihin isoine koneineen ja autoineen. Nyt meillä on hyvä ja tukeva tiepohja jonka luulisi kestävän isältä pojalle, vielä kun ensi vuonna saadaan asfaltti allemme niin kelpaa ajella, tästä asiasta ja päätöksen teosta enemmän seuraavaisa tiekunnan kokouksissa.

1 kommentti tuotteelleRågöntien perusparannuksen soraosuus valmis

  1. Kiitos Paul!

    Upeasti hoidettu juttu ja ammattitaidolla.
    Aikataulu piti, hienoa!

    t.

    Antti Fröjdman

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

51 − = 47