Rågöntien perusparannus soratieksi valmis

Perjantaina 15.10.2021 Destia luovutti tiekunnalle perusparannetun soratien.  Nyt Rågöntie, Rågönniementie sekä Lillöntie on perusparannettu sorateiksi. Lisäksi Rågönsillan molemmat tienpuolet, Lämpholmenin mäki sekä Höstnäsin tien liittymä on asfaltoitu ja Lämpholmenin mäki on saanut uudet tiekaiteet. Tiekunta totesi että Destian tekemä työn laatu on ollut hyvää ja tehty ohjeiden mukaisesti ja vielä kun Destia oli toimittanut työn takuuajan vakuuden tiekunnalle niin mitään estettä työn vastaanottamisella tiekunnalla ei ollut. Mainittavaa on että yhteistyö Destian kanssa on toiminut loistavasti ja työ on edennyt suunnitellussa aikataulussa.

Samalla Ely-keskuksen Erja Ovaskainen kävi tarkistamassa että tie oli kunnostettu työselvityksen mukaisesti ja että valtion avustuksen kautta myönnetyt  määrärahat ovat käytetty oikein. Erja sanojensa mukaan oli erittäin tyytyväinen näkemäänsä ja tiekunnan kanssa tehtyyn yhteistyöhön. Tiekunta on saanut  Ely-keskuksen hyväksytyn loppukatselmusraportin.

Nyt tiekunta pyytää osakkaita ilmoittamaan viipymättä puutteista tai epäkohdista mitä perusparannuksen jälkeisen tien kuntoon tulee.  Tiekunta on tietoinen että jotkut pientieliittymät saattavat näkyä ovat “keskeneräisiltä” tai kaipaavat lisäsoraa, asfaltoinnissa on pieniä puutteita ja joku rumpu kaipaa avaamista jne. Ottakaa yhteyttä tähän asiaan liittyen Paul Sundström 040-510343.

Tiekunta ja projektijohto haluaa kiittää osakkaista kärsivällisyydestä mitä perusparannusprojekti on aiheuttanut ja haitannnut tiellä liikkumista. Mutta tiekunta haluaa myös sanoa vakavasti, noudattakaa nopeusrajoituksia!!!!

   

Kuva Johanna Lemström/Västra Nyland

Kuvassa vasemmalta lask. Rågön tiekunta toimikunnan jäsen Leo Puhakka Lycke koiransa kanssa, Ely-keskuksen Erja Ovaskainen, projektipäällikkö Paul Sundström, tiekunnan puheenjohtajan Leif Sarin, Destian aluepäällikkö Eero Mikkola sekä Destian työmaapäällikkö Ella Hytönen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Ratkaise tämä laskutehtävä, jolla estämme roskaviestejä: 5 + 4 =