Rågön tiekunnan ylimääräinen tiekunnan kokous

Hei kaikki osakkaat

Rågöntie, Rågönniementie ja Lillöntie on nyt peruskorjattu soratieksi. Työ edistyi hyvin, ELY-keskus joka antoi valtion avustuksen oli tyytyväinen ja alkuperäinen kustannusarvio sekä aikataulu piti paikkansa. Rågöntien tiekunta on kutsunut kaikki osakkaat ylimääräiseen tiekunnan kokoukseen 18.11.2021 klo. 18.00 Calliolaan.  Tästä johtuen toimikunta piti toimikunnankokouksen 8.11.2021 ja siellä otettiin esille asioita joita toimikunta aikoo ottaa esille tiekunnan kokouksessa. Tiekunnan kokouksen kokouskutsun mukana olleessa esityslistassa oli tulkinnanvaraisia ja tarkennuksia kaipaavia asioita ja pyynnöstä täten haluamme näin kotisivujen kautta tarkentaa mitä tiekunnan toimikunta haluaa esittää tiekunnan kokouksessa. Alla otoksia esityslista sekä selonteko korostettuna tekstinä kyseisistä kohteista:

  

  1. Rågötien perusparannuksen loppuyhteenveto / Slutligt sammandrag av Rågövägens grundförbättring  Toimikunta esittää perusparannuksen kustannusselvitystä. Esitämme perusparannukseen liittyvät tulot eli avustukset ja määrät sekä menot jotka muodostuvat urakoitsijoiden laskuista ym. 
  1. Päätös Rågötien, Rågöniementien ja Lillötien asfaltoinnista / Beslut om asfaltering av Rågövägen, Rågöuddsvägen och Lillövägen. Toimikunta haluaa esittää alustavan kustannusarvion mitä Rågöntien, Rågönniementien ja Lillöntien asfaltointi tulisi maksaa sekä kuinka paljon kyseinen asfaltointi tulisi maksaa osakkaille. Huomioitavaa on että lopullista päätöstä asfaltoinnista tiekunta ei voi tulevassa 18.11.2021 kokouksessa päättää koska tiekunta joutuu kilpailuttamaan urakkaa ja tässä vaiheessa emme tiedä kuinka paljon asfaltointi lopulta maksaa. Kokouksessa päätetään haluaako tiekunta asfaltoida tiet ja voiko toimikunta projektisuunnittelijan kanssa yhteistyöllä jatkaa asfaltoinnin suunnittelua ja kipailuttaa urakkaa. Tässä kohtaa tiekunta myös päättää kuka hoitaa asfaltoinnin projektisuunnittelua.
  1. Talousarvioesitys vuodelle 2023 / Budjetförslag för år 2023. Tiekunnan toimikunta haluaa esittää tiekunnan osakkaille mikä on tiemaksujen suuruus vuonna 2023 perusparannuksien, sekä perusparannus soratieksi sekä asfaltoinnin jälkeen. Lähtökohtana perusparannukselle on aina ollut että tien ylläpitokulut laskisivat ja toimikunta on alustavasti laskenut ns. haamubudjetin vuodelle 2023 joka perustuu alennettuut tieyksikkömaksuun. Tämä haamubudjetti muodostuu monista muuttujista ja täten toimikunta päätöksellään ei liittänyt sitä kokouskutsun mukana koska kyseinen budjetti on alustava.

Tervetul0a kaikki osakkaat tiekunnan kokoukseen 18.11.2021 ja yhdessä päättämään tien tulevaisuutta.

Tiekunnan toimikunnan puolesta

Paul Sundström

1 kommentti tuotteelleRågön tiekunnan ylimääräinen tiekunnan kokous

  1. Hei.Olisiko saatavilla,sähköisesti materiaalia tiekunnan kokouksesta ja pöytäkirjoista.Kokous meni ohi,koska en tiennyt kokouksesta enkä ajankohdasta.
    Missä näistä kokouksista ilmoitetaan,ja millä aikataululla.
    Rågservicen sivuilla olisi voinut olla kutsu kokoukseen.
    t.Veikko

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

29 − 20 =