Rågöntien, Rågönniementien ja Lillöntien perusparannuksen asfaltointiurakka alkaa

Hei kaikki osakkaat!

Vihdoinkin ollaan saatu maalin kilpailutus ja sopimuksen teko urakoitsijan kanssa Rågöntien, Rågönniementien ja Lillöntien asfaltointiurakasta. Urakoitsijana toimii Peab Industri Oy. Valitettavasti myöhäinen roudan sulaminen ja kylmä kevät ovat viivästyttäneet asfaltoinnin aloittamista ja aikataulun asettamisessa meillä on ollut haasteita. Työt aloitetaan viikko 24 eli 13.06.2022 ja sinä viikkona urakoitsija höylää, tasoittaa ja tekee kallistuksia teille. Tämä työvaihe ei aiheuta liikenteelle katkoksia, toki hetki joutuu autoilijat odottamaan ett höylä ja muu kalusto tekee työnsä, urakoitsija on kyllä varautunut liikenteeseen ja parhaan mukaan sopeuttaa työt liikenteen mukaan.

Seuraavalla viikolla, viikolla 25 ja valitettavasti juhannusviikolla alkaa itse asfaltointi ja työt aloitetaan aamusta n. 07.00. Urakoitsija on ilmoittanut että he tekevät sillä viikolla maanantai – keskiviikko pitkää päivää ja torstai ennen juhannusta lopettavat hyvissä ajoin ettei liikenne häiriinny juhannuksen viettäjille, hekin haluavat juhannuksen viettoon niin kuin mekin. Asfaltointitöiden aikana autoilijoiden on varauduttava liikennekatkoksiin koska urakoitsija asfaltoi tietä koko sen leveydeltä ja ohittamismahdollisuutta ei ole. Pyydämme täten tiekunna puolesta että jos teillä osakkailla ja muilla tienkäyttäjillä on mahdollisuutta ajoittaa ajamistanne välttäen päiväsaikaa niin urakoitsija saisi tehdä työnsä niin jouhevasti kuin mahdollista. Pari päivää asfaltointia ja sitten meillä on hyvä tie vuosikymmeniksi eteenpäin.

Asfaltointityöt jatkuvat sitten juhannuksen jälkeisellä viikolla eli viikolla 26 ja aikataulullisesti meillä olisi kaikki tieosuudet asfaltoituna torstai 30.06.2022 jolloin on urakkaluovutus.

Kaikkiin asfaltointiurakkaan liittyviin kysymyksiin pyydän ensisijaisesti ottamaan yhteyttä minuun Paul Sundström 040-5103434, yhteydenotot itse urakoitsijaan tai sen työmaapäällikköön eivät kaiketi aina anna vastauksia kysymyksiinne, he tekevät työnsä tilauksesta.

Höstnäsintien liittymään tulee infotaulu yhteystietoineen ja pääsääntöisesti julkaisen tietoa näin kotisivujen kautta.

Tieisännöitsijä Paul Sundström 040-5103434

Peab Industri Oy työmaapäällikkö Vesa Haanpää 040-7689407

Peab Industri Oy vastaava työnjohtaja Petri Nurmi 040-8488019

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Ratkaise tämä laskutehtävä, jolla estämme roskaviestejä: 2 + 1 =