Rågöntien, Rågönniementien ja Lillöntien perusparannuksen asfaltointiurakka

Hei osakkaat

Rågöntien tiepintaa tasoitetaan, jyrätään ja muotoillaan parhaillaan ja tällöin saadaan hyvä alusta uudelle asfaltille.

Heti ensi viikon maanantaina 20.06 alkaa asfaltointi ja urakoitsija PEAB ilmoitti että asfaltointia aloitetaan Lillöntiestä ja itäpäästä eli kaikki Lillöläiset ja Lillön tien varrella olevat Rågserviceläiset varautukaa maanantaina tiekatkokseen. Tietä asfaltoidaan koko leveudeltä ja yritetään antaa urakoitsijalle työrauhaa levittäessä asfaltin niin nopeasti kuin mahdollista. Tottakai jos hätätapaus tms tulee, pikipojat siirtyvät mutta yrittäkää ajoittaa ajamistanne välttääkseen maanantaita.

Seuraavaksi Rågöntie Calliolan kohdalla aina postilaatikkoristeykseen, Rågönniementien ja Rågön tien risteykseen. Tämän jälkeen Rågönniementie ja sitten kun se on valmis, jatkaa pikipojat Rågöntietä sillalle ja siitä eteenpäin Lämpholmen ja aina Höstnäsintielle asti.

Nyt on vielä ajallisesti auki kuinka työt edistyy, riippuu edistymisestä ja massan saannista ja kuljetuksista mutta PEAB.in mukaan he uskovat saavansa kaikki  tiet mustaksi aika pitkälle jo ensi viikon aikana, katsotaan kuinka edistyy. Asfalttitöitä jatketaan sitten juhannuksen jälkeen, samoin sivuteiden täyttö sekä loivennus.

Tiekunnan puolesta haluamme pyytää ymmärrystä, koetaan kärsiä jokunen päivä tietöistä niin sitten meillä on hyvä asfaltoitu tie jatkossa, toki pitäkää nopeus sallitussa 30 km tunnissa!!!!

Olen saanut yhteydenottoja kiinteistöihin menevistä sivuteistä ja perusparannuksen jälkeen liittymäkohtien korotuksista. Tiekunnan puolesta haluan mainita että jokainen kiinteistön omistaja vastaa omasta tiestään ja liittymästä tiekunnan tielle. Vaikkakin nyt tiekunnan teiden korkeuden muutoksesta johtuen voi sivuteiden liittymät olla matalemmalla kuin itse tiekunnan tie, haluaa tiekunta olla mukana ja tasoittaa mahdollisuuksien mukaan korkeuseroa täyttämällä ja asfaltoimalla n. 1 metrin matkalta sivutien liittymäkohtaa. MUTTA jos itse kiinteistöntie, sivutie, on korjatun kohdan jälkeen paljon matalampi, on jokaisen sivutien omistaja itse huolehdittava oman tien nostosta, kunnosta tms. Tässä tapauksessa esim. Svante ja Sture Liljeberg auttaa, heillä on soraa ja kaivinkone. Tästä annan mielelläni lisätietoa, soittakaa vaan minulle 040-5103434

Lisätietoa tulee asfaltoinnin aikana.

Tieisännöitsijä Paul Sundström 040-5103434

2 Kommentit tuotteelle “Rågöntien, Rågönniementien ja Lillöntien perusparannuksen asfaltointiurakka

  1. Moi
    voisitko ystävällisesti laittaa tähän Svante ja Sture Liljebergin yhteystiedot.

    terveisin
    Jari Hella

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

44 − 38 =