Asfaltointiurakka edistyy hyvin

Hei osakkaat. Rågöntien asfaltointi edistyy hyvin. Asfalttia on jo Lillöntien ja Rågöntien päällä aina Rågönniementien risteykseen asti. Urakoitsijat antoivat kiitokset vähäiselle liikenteelle jolloin työt edistyy ripeästi ja he tottakai väistävät jos liikennettä kertyy.

Aikatauluista:

  • Keskusteltuani urakoitsijoiden kanssa, he pyrkivät aloittamaan sään salliessa työt heti aamusta 6-7.00 aikaan ja tekevät pitkää päivää aina 19.00 asti riippuen asfalttikuormista ja autojen ajoituksista.
  • torstai ennen juhannusta työt loppuvat noin klo. 12.00, sen jälkeen liikenne vapaa aina seuraavaan maanantai-aamuun asti
  • asfaltointityöt loppunee viimeistään 30.06.2022

Ajakaa varovasti tiellä, uusi asfalttireuna on terävä ja soratäyttö tulee kyllä. Ja muistakaa höllätä kaasujalkaa, lapsia tiellä!!!

Pauli Sundström

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

8 + 1 =