Asfaltointiurakka ja sivuteiden liittymät HUOM!

Hei osakkaat

Olen saanut yhteydenottoja sivuteiden liittymistä ja haluan toistaa mitä aikaisemmin kirjoitin sekä yhteystiedot Svante Liljebergille:

Olen saanut yhteydenottoja kiinteistöihin menevistä sivuteistä ja perusparannuksen jälkeen liittymäkohtien korotuksista. Tiekunnan puolesta haluan mainita että jokainen kiinteistön omistaja vastaa omasta tiestään ja liittymästä tiekunnan tielle. Vaikkakin nyt tiekunnan teiden korkeuden muutoksesta johtuen voi sivuteiden liittymät olla matalemmalla kuin itse tiekunnan tie, haluaa tiekunta olla mukana ja tasoittaa mahdollisuuksien mukaan korkeuseroa täyttämällä ja asfaltoimalla n. 1 metrin matkalta sivutien liittymäkohtaa. MUTTA jos itse kiinteistöntie, sivutie, on korjatun kohdan jälkeen paljon matalampi, on jokaisen sivutien omistaja itse huolehdittava oman tien nostosta, kunnosta tms. Tässä tapauksessa esim. Svante ja Sture Liljeberg auttaa, heillä on soraa ja kaivinkone. Tästä annan mielelläni lisätietoa, soittakaa vaan minulle 040-5103434

Svante Liljebergin tavoittaa numerosta 050-5576276

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

+ 80 = 82