Perusparannuksen asfaltointiurakka valmis

Hei osakkaat

Kuten varmaan olette huomanneet, asfaltointiurakka edistyi tosi hyvin ja viimeiset asfaltit levitettiin eilen maanantaina. Tänään oli jätkänpolkujen teko eli asfalttireunojen sorastus ja sekin työ hoitui ripeästi. Viimeiset harjaukset vielä huomenna keskiviikkona ja sitten loppukatselmus joka on ensi maanantai 4.7 jollooin urakoitsija Peab luovuttaa tarkastuksemme jälkeen urakan.

Huomasin että asfalttireunojen sorastuksen yhteydessä, missä urakoitsija käytti tosi paljon soraa, joillekin sivuteille jäi sorareuna ja sen levitys kuuluu sivuteiden omistajille. Jos lisää soraa kaipaatte, ottakaa yhteyttä Svante Liljebergiin 050-5576276.

Tiekunnan puolesta haluamme kiittää tien käyttäjiä kärsivällisyydestä urakan aikana, nyt meillä on vuosiksi eteenpäin hyvä tie joka alentaa olennaisesti vuosikustannuksia jatämä tulee näkymään ensi vuoden alennetuissa tiemaksuissa. Toki taas muistutan että vaikkakin meillä on hyvä ja tasainen tie, nopeusrajoitusta 30 km/h on noudatettava!!!

Ottakaa vaan yhteyttä tiehen ja tiekuntaan liittyvissä asioissa.

Tieisännöitsijä Paul Sundström 040-5103434

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

79 + = 80